Joomla 4

Nederlandstalige stap voor stap handleidingen

Beveiliging

Joomla 4

In deze categorie tref je handleidingen aan met betrekking tot beveilging van Joomla 4 en Joomla extensies.

Akeeba Backup extra beveiligen in Joomla 4

In deze handleiding leg ik uit hoe en waarom je de standaard installatie van Akeeba Backup dient te beveiligen.

Joomla 4 step by step handleiding

Backup terug zetten (herstellen) met Akeeba Backup in Joomla 4

Je Joomla 4 website doet het niet meer, wat nu? In deze handleiding leg ik uit hoe je een restore (herstel) uitvoert met behulp van Akeeba backup in Joomla! 4. 

Joomla 4 step by step

Beveiligd inloggen met 2 factor authenticatie in Joomla 4

In deze handleiding leg ik uit hoe je in Joomla 4 je inlogsessies beveiligd met 2 factor authentication. Hiervoor gebruiken we de standaard Google Authenticator plugin.

Joomla 4 step by step handleiding

Hoe installeer ik Akeeba Backup in Joomla 4?

Hoe maak je een backup van je Joomlawebsite? In deze handleiding leg ik uit hoe je Akeeba Backup installeert in Joomla 4.

Joomla 4 - handleidingen

Hoe maak ik een backup met Akeeba Backup in Joomla 4

Wil je er zeker van zijn dat je website altijd beschermd is tegen mogelijke noodsituaties? Het maken van een backup van je website is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je deze kunt herstellen wanneer dat nodig is. In dit artikel ontdek je hoe je eenvoudig een backup kunt maken met behulp van Akeeba Backup in Joomla 4. Lees verder om te leren hoe je jouw kostbare websitegegevens veilig kunt stellen in geval van calamiteiten.

HTTP headers Plugin in- en uitschakelen in Joomla 4

HTTP headers zijn een manier om je website beter te beveiligen in Joomla 4. In dit artikel leg ik uit hoe jij de standaard beveligingsplugin kunt in en uitschakelen.

Header YubiKey - Joomla 4 stap voor stap Handleidingen

Inloggen met MFA en een YubiKey in Joomla 4

In deze handleiding leg ik uit hoe je kunt inloggen in Joomla 4 met Mulltifactorauthenticatie via een YubiKey, een USB stick.

Installatie van en een backup maken met Akeeba Backup in Joomla 4

In deze handleiding leg ik uit hoe je Akeeba Backup installeert in Joomla 4. Zodat je daarna een backup kunt maken van je Joomla website. Tot slot leg ik uit hoe je het backupbestand kunt downloaden naar je computer.

Joomla 4 Multifactor Autthenticatie

Multifactor authenticatie in en uitschakelen in Joomla 4

In deze handleiding leg ik uit hoe jij je de inlogmodule voor de frontend en backend in Joomla 4 kunt beveiligen met Multi Factor Authenticatie. Hiervoor gebruiken we de standaard authenticator plugin van Joomla 4. Sinds Joomla 4.2. is de Google Authenticator plugin vervangen door een andere plugin.

Joomla 4 step by step handleidingen

SSL certificaat aanvragen en instellen in Joomla 4

In deze handleiding leg ik uit hoe je een gratis SSL certificaat van Let's Encrypt kunt aanvragen via een Direct Admin panel en hoe je Joomla! configureerd zodat je website via https://<je domeinnaam.nl> te benaderen is. Let op: niet alle hostingproviders bieden deze mogelijkheid (gratis) aan! Mijn hostingprovider Vimexx (net als de meeste andere hostingprovides) bied standaard SSL certificaten van Let's Encrypt aan voor haar klanten en maakt gebruik van het Direct Admin Panel.

Pagina 1 van 2