Online Joomla trainingen

 Wil jij je Joomla-vaardigheden verbeteren of leren hoe je websites kunt bouwen en beheren met Joomla? Met de flexibiliteit van online leren, kun je onderstaande cursussen op je eigen tempo volgen en vanuit het comfort van je eigen huis. Wacht niet langer, schrijf je vandaag nog in voor een Joomla-cursus en begin met het opbouwen van je online aanwezigheid met vertrouwen!

Minicursus: Hoe kan ik starten met Joomla 4 en welke opties zijn er?

Minicursus: Hoe kan ik starten met Joomla 4 en welke opties zijn er?

Welkom bij de online minicursus over de startopties van Joomla 4! Joomla 4 is de nieuwste versie van het populaire content management systeem (CMS) Joomla, en biedt een aantal handige nieuwe functies en verbeteringen voor websitebeheerders.

Deze minicursus is speciaal ontworpen voor beginners die de mogelijkheden willen leren kennen, over hoe ze Joomla 4 kunnen starten. Er zijn namelijk verschillende manieren om te beginnen met Joomla 4. In deze cursus zullen we ons concentreren op de startopties van Joomla 4, zodat je snel aan de slag kunt met het maken van jouw eigen website.

Tijdens deze minicursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 1. Voor wie is deze minicursus bedoeld?
 2. Korte introductie trainer.
 3. Wat is Joomla?
 4. Waarom voor Joomla kiezen?
 5. Wat heb je nodig?
 6. Welke opties zijn er om te sarten met Joomla 4?
  • Optie 1: via de gratis launch.joomla.org optie (geen kennis vereist);
  • Optie 1 video: via de gratis launch.joomla.org (geen kennis vereist);
  • Optie 2: via eigen domein en webhosting door gebruik te maken van een quick install optie (enige kennis vereist);
  • Optie 2 video: via eigen domein en webhosting door gebruik te maken van een quick install optie (enige kennis vereist);
  • Optie 3: via eigen domein en webhosting door gebruik te maken van een handmatige Joomla 4 installatie (optie (meer kennis vereist).
  • Optie 3 video: via eigen domein en webhosting door gebruik te maken van een handmatige Joomla 4 installatie (optie (meer kennis vereist).
 7. De Joomla begrippenlijst.
 8. Handige links en tips.
 9. Joomla Extension Directory.
 10. Tot slot

De cursus bestaat uit een combinatie van video's, teksten, afbeeldingen en handige links die je stap voor stap door het proces zullen begeleiden. De video's laten zien hoe je verschillende taken uitvoert, terwijl de teksten je meer informatie geven en de afbeeldingen en links je helpen bij het navigeren door de interface van Joomla 4.

 

16 lessen 2 uren Beginner