Joomla extensie reviews

Extensie review PWT-SEO

Deze keer een review van een extensie genaamd PWT-SEO, een handige zoekmachine optimalisatie extensie voor Joomla. Hoe werkt de extensie en hoe eenvoudig is de extensie te gebruiken?

Tijdens de JoomlaDagen NL 2019 zag ik tijdens een presentatie van Simon Kloostra de PWT-SEO extensie, een extensie die is ontwikkeld door Perfect Web Team.

pwt seo

Versie: 1.2.2
Geschikt voor Joomla versie: 3.X.
Soort: Component
Gratis versie beschikbaar: Nee
Betaalde versie beschikbaar: Ja - 
Prijs betaalde versie: € 49,- (Personal) | € 79,- (Business) | € 119,- (Agency) per jaar, actueel overzicht: Pricing
Gebruikt Joomla Update Systeem: Ja
Niveau: Gemiddeld

Doel van de extensie 

Haal de beste organische SEO waarde uit je Joomla site door het instellen van SEO trefwoorden. PWT SEO is volledig geïntegreerd met Joomla en je content editor, tijdens het schrijven van artikelen wordt de actuele SEO waarde telkens bijgewerkt. Bij het instellen van een SEO trefwoord en zal PWT SEO real-time suggesties ter verbetering van uw SEO score aangeven. PWT-SEO helpt je bij SEO instellingen voor een betere vindbaarheid.

Waarom ik de extensie gebruik 

PWT-SEO helpt je met het invullen van SEO informatie zoals titels, zoekwoorden, maar zal je ook aangeven indien een artikel niet gevonden zal worden door de zoekmachines omdat No-Index, No-Follow geslecteerd is bij de publicatie van het artikel of menu item. Doel is dat de website nog beter gevonden wordt op het internet. 

De mogelijkheden van PWT-SEO

PWT SEO wordt als Component geinstalleerd via de back-end van Joomla. PWT-SEO
Daarnaast geeft PWT-SEO aan indien de afbeeldingen geen SEO Alt tekst bevatten. PWT-SEO laat voorbeelden zien zoals het artikel, menuitem of categorie in Google scoort. PWT-SEO geeft tevens opties voor zoekwoorden gebaseerd op het artikel. PWT-SEO werkt met kleur opties en een punten score van 0 tot 100. Daarbij worden de kleuren rood, oranje en groen gebruikt 

Handige links

Hieronder enkele handige links:

Conclusie

PWT-SEO is een fijne extensie die volledig in Joomla geintegreerd is voor, artikelen, categoriën en menu items. Het helpt je met de optimalisatie van je zoekresultaten voor je website.

 

Terug naar overzicht