Knowledgebase

15 tips om jou Joomla website veilig te houden

In de tijd van zeer geavanceerde technologie hebben veel organisaties de indruk dat, omdat ze de nieuwste innovaties hebben geïmplementeerd, hun Joomla-site bestand is tegen elke vorm van cyberaanval. Maar de vraag is: zijn de maatregelen goed genoeg? Is de implementatie van moderne technologie voldoende om de privacy en vertrouwelijkheid van gegevens te beschermen?

Bootstrap 4 alerts

Bootstrap 4 bied contextuele feedbackberichten voor typische gebruikersacties met het handvol beschikbare en flexibele waarschuwingsberichten.

Editor JCE voor Joomla

De JCE editor is een open scource WYSIWYG HTML-editor die je in staat stelt webpagina's makkelijk aan te passen zonder dat enige kennis van speciale tekens noodzakelijk is. Via de gebruiksvriendelijke interface kan men snel en eenvoudig foto's en hyperlinks invoegen. De JCE Editor heeft een hoop extra uitgebreide mogenlijkheden die de TinyMCE editor niet kent. Bijvoorbeeld het makkelijk kunnen invoegen van afbeeldingen en hyperlinks in artikelen.

Editor TinyMCE voor Joomla

De TinyMCE editor is een open scource WYSIWYG HTML-editor die je in staat stelt webpagina's makkelijk aan te passen zonder dat enige kennis van speciale tekens noodzakelijk is. Via de gebruiksvriendelijke interface kun je snel en eenvoudig foto's en hyperlinks invoegen.

Hoe je veel voorkomende Joomla installatieproblemen kunt oplossen

In dit artikel leg ik uit hoe je veel voorkomende installatie problemen met Joomla kunt oplossen. Dit artikel is gebaseerd c.q. vertaald vanuit een artikel van JoomlaShack.com .

Hoe voorkom je dat de editor code verwijdert in Joomla 3

Je Joomla site is gebouwd met een hoop code. De juiste code op de juiste plaats brengt je wesite tot leven. Echter,de verkeerde code kan een enorm gevaar voor de veiligheid van Joomla betekenen.

Joomla updatescyclus en aanvullende informatie

Joomla komt met enige regelmaat met updates uit. Waarom brengen ze updates uit, en hoe frequent brengen ze deze uit en wat betekenen de versie nummering?

Joomla website geeft MySQL 1030 error

Onlangs had ik 2 Joomla websites die een MySQL 1030 error gaven zodra je de websites bezocht.
Een vergelijkbare melding kreeg ik in beeld indien de backend van de websites wilde benaderen, na het inloggen kwam er direct een MySQL error melding.

Probleem met het resetten wachtwoord Community Builder

Je maakt gebruik van Community Builder en een bezoeker van je websit kan van zijn gebruikersnaam geen wachtwoord reset uitvoeren.

Probleem met URL in RSForms - RSEvents oplossen in JCE

Onlangs had ik een probleem met de URLs in een e-mail bericht van RSEvents, er zat een URL in maar het absolute pad werd telkens verwijderd,

Problemen oplossen voor meertalige websites in Joomla 3

In deze handleiding leg ik uit hoe je problemen met je meertalige ook wel multilingual Joomla website kunt oplossen.

Wat is bootstrap?

Wat is bootstrap, waarvoor wordt het gebruikt in onder andere Joomla?

Welk type afbeelding moet ik gebruiken op mijn website?

Deze gids voor beginners legt eenvoudig uit wat de verschillende bestandsformaten voor afbeeldingen zijn en hoe je ze op de juiste manier op je website kunt gebruiken.