Verslagen van de Nederlandse Joomladagen

Mijn verslagen JoomlaDagen Nederland

Over de hele wereld worden JoomlaDagen (JoomlaDays) georganiseerd, zo ook in Nederland. In Nederland worden de JoomlaDagen georganiseerd door Stichting Joomla Nederland. Stichting Joomla Nederland is opgericht ter ondersteuning en promotie van het open source content management systeem Joomla!™ in het Nederlands taalgebied. 

Hieronder kun je mijn verslagen lezen van de Nederlandse JoomlaDagen die ik in het verleden bezocht heb.

Mijn ervaring over de Joomladagen 2019 NL

Dit jaar was voor mij het 7e jaar dat ik naar de JoomlaDagen gereden ben. Dit keer werden de JoomlaDagen op een nieuwe locatie in Utrecht georganiseerd, het President Carlton Hotel.

Mijn ervaring over de Joomladagen 2018 NL

Dit jaar was voor mij het 6e jaar dat ik naar de JoomlaDagen gereden ben. Dit keer werden de JoomlaDagen op een nieuwe locatie de Hightech Campus in Eindhoven georganiseerd.

Mijn ervaring over de Joomladagen 2017 NL

Ook dit jaar ben ik weer naar de JoomlaDagen NL in Zeist gegaan, de 5e keer naar Hotel Woutschoten! De JoomladagenNL zijn uitgebreid naar een 3 dagen durend JoomlaEvent. 

Mijn ervaring over de Joomladagen 2016 NL

Dit jaar waren de JoomlaDagenNL anders, ik ben voor het eerst beide dagen aanwezig geweest. Ook heb ik voor het eerst een presentatie verzorgd als lid van de Joomla! Community.

Mijn ervaring over de Joomladagen 2015 NL

Op zaterdag 11 april 2015 was het zo ver, op deze dag ben ik naar een van de 2 Joomla Dagen 2015 geweest. Omstreeks 8:50 uur arriveerde ik bij Hotel Woudenberg in Zeist.

Mijn ervaring over de Joomladagen 2014 NL

Op zaterdag 22 maart 2014 was het zo ver, op deze dag ben ik naar een van de 2 Joomla Dagen 2014 in Zeist geweest. Omstreeks 9:00 uur arriveerde ik bij Hotel Woudenberg.

Mijn ervaring over de Joomladagen 2013 NL

Op zondag 21 april 2013 was het zo ver, op deze dag ben ik naar een van de 2 Joomladagen 2013 in Zeist geweest. Via Facebook ben ik in contact gekomen met Fred Mellink samen met hem ben ik op zondagochtend naar Zeist vertrokken. Omstreeks 8:50 waren we bij Hotel Woudschoten.