Joomla! dagen 2015

zondag, 03 november 2013 15:04 Laatst aangepast op zaterdag, 30 januari 2016 15:18
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 zijn de Nederlandse Joomla!dagen, voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla gebruiker!

Honderden Joomla gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen naar Woudschoten in Zeist. Om kennis te delen en op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Twee dagen vol Joomla, voor en door de community. Dit jaar is het de 10e editie van de Joomla!dagen en daarom extra feestelijk! De Joomla!dagen zijn dan ook een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en je Joomla netwerk te vergroten. Meer informatie en toegangsbewijzen op www.joomladagen.nl Link opent in een nieuw venster

Wil je alvast het programma van de 10e editie van de Joomla!Dagen bekijken, klik dan hier Link opent in een nieuw venster Klik hier om mijn verslag van de Joomla!dDagen NL 2015 te lezen van 11 april.

Joomla!dagen Nederland - 11 & 12 april 2015, Zeist

 

 

Gelezen: 3621 keer
Johan van der Velde

Johan van der Velde is de eigenaar van deze website. Ik werk al sinds Joomla! versie 1.0 met Joomla! en ik geeft de cursus "Website maken met Joomla!" bij het Gilde Westelijke Mijnstreek. Op deze website plaats ik regelmatig nieuwsberichten en handleidingen over Joomla! en webdesign gerelateerde onderwepen.

Website: www.vandervelde-web.nl