Joomladagen 2017

zondag, 12 maart 2017 07:15 Laatst aangepast op zondag, 16 april 2017 10:22
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Van vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april 2017 zijn de Nederlandse JoomlaDagen, voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla gebruiker! Honderden Joomla gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen naar Woudschoten in Zeist. Om kennis te delen en op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Drie dagen vol Joomla, voor en door de community. Dit jaar is het de 12e editie van de JoomlaDagen. De JoomlaDagen zijn dan ook een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en je Joomla netwerk te vergroten. Meer informatie en toegangsbewijzen op www.joomladagen.nl

Ook dit jaar zal ik weer een verslag schrijven over mijn inmiddels 5e bezoekjaar aan de JoomlaDagen NL, lees het verslag van de JoomlaDagen Nl 2017 hier.

 

JoomlaDagen Nederland - 31 maart t/m 2 april 2017, Zeist

Gelezen: 751 keer
Johan van der Velde

Johan van der Velde is de eigenaar van deze website. Ik werk al sinds Joomla! versie 1.0 met Joomla! en ik geeft de cursus "Website maken met Joomla!" bij het Gilde Westelijke Mijnstreek. Op deze website plaats ik regelmatig nieuwsberichten en handleidingen over Joomla! en webdesign gerelateerde onderwepen.

Website: www.vandervelde-web.nl

Gerelateerde items (op tag)