Over mij

Over mij

Johan  van der VeldeHallo, mijn naam is Johan van der Velde. Sinds 11 juli 2018 wonen wij (mijn vrouw Sanne en onze dochters Esmee en Mirthe) in Hoensbroek. Beroepsmatig ben ik werkzaam in de ICT sector als Quality Manager bij KEMBIT

Een van mijn hobby's en passies is het maken van websites met het Open Source Content Management Systeem Joomla! Ik vind het leuk om de opgedane kennis en passie voor Joomla! over te brengen aan anderen.

Dat doe ik o.a. via deze website en via de Joomla User Group: JUG043 Maastricht. Sinds mei 2016 ben ik mede initiatiefnemer van en betrokken bij de organisatie van Joomla User Groep 043 Maastricht.

Joomla! volunteer

  • Van juli 2015 t/m december 2016 ben ik volunteer geweest van het Joomla Certification Program Marketing Team.
  • Van augustus 2015 t/m t/m/ maart 2017 ben ik volunteer geweest van het Joomla Certification Program Operations Team.
  • Van mei 2016 tot op heden, actief als medeorganizator van JUG043 Maastricht.

 Het Joomla! Certification Program (JCP) team heeft een certificeringsprogramma opgezet voor Joomla!, bezoek de website van het JCP voor meer informatie. Bezoek mijn Joomler profile.

Op deze website tref je onder andere Nederlandstalige stap voor stap handleidingen, boekreviews, extensiereviews, Joomla nieuws en trainingen aan. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op, klik daarvoor op onderstaande knop.

 

Contact opnemen